Här hemma så är vi väldigt förtjusta i att ta med oss ungarna och ge oss ut på äventyr så fort tillfälle ges. Som tur är så gillar våra barn att vara utomhus och leka och upptäcka världen så vi har tur på så sätt.

Vi brukar ofta bara ge oss ut hemmavid, men varje år så beger vi oss också till olika ställen i Sverige för att barnen ska få se så mycket av landet som möjligt. Vi tycker att det är viktigt att de får se hur det ser ut här, eftersom vi själva tycker att det är ett så vackert land med spännande natur.

Att testa lite av varje inom träning

Vi tycker om att träna och det är ett av våra gemensamma intressen. Vi tycker om att pusha kroppen mycket och vi gillar att göra det på olika sätt, vilket gör att vi båda har provat på det mesta inom sport och träning.

Mycket är ju sådant som man kan sysselsätta sig med även om man inte behöver göra det jämt och ständigt och det är det bästa! Med den typen av träning och sporter så får man mycket mera än att bara köra på samma hela tiden. Till exempel brukar vi spela squash emellanåt och sedan brukar vi simma med mera, med mera!

När familjeutflykter fungerar som träning!

Många gånger när vi tar med oss barnen så klättrar vi omkring och det är alldeles underbart att vara ute i friska luften och njuta av naturen tillsammans som familj. Ofta blir det hela dagar under helgerna och ibland sover vi i tält också. Vi gillar att vara nära naturen och vi vill att våra barn ska få ta del av allt det underbara som närhet till naturen innebär.

Då man knappast är stilla under utomhusutflykter i skog och mark så blir det superbra ”mys-träning” också och det är en riktigt bra bonus! Nu i vintertider blir det såklart en och annan skidresa ibland!