Nu har vi äntligen hittat huset vi vill bo i! Det har varit så himla svårt för oss att hitta ett hus som känts perfekt för oss alla fyra, men nu har vi alltså hittat just det huset och vi har, såklart, köpt det! Alltså det är en så kul känsla och vi är så glada och tacksamma för att det äntligen har hänt! ’

Vi har letat hus ända sedan vår äldsta föddes, men det har varit stört omöjligt att hitta ett hus som funkar. Vi är i och för sig väldigt krångliga och vi har många krav, men det var det värt nu!

När jag tänker tillbaka på vissa hus vi varit på väg att köpa, trots att de inte känts helt rätt, så är jag så glad över att vi väntade. Tänk vad trist att köpa ett hus som känns lite halvbra för att sedan hitta drömhuset när man redan köpt ett annat hus. Det måste ju vara hemskt!

Varför är detta hus så perfekt?

Alla gillar olika saker och det syns tydligt när det kommer till vad för slags hem man väljer att bo i. Vissa vill ha modernt och nybyggt, medan andra vill ha gammalt att renovera och så vidare. Vi är en sådan familj som älskar att greja med hemmet, så vårt drömhus är såklart ett gammalt romantiskt och ofattbart vackert renoveringsobjekt. Vi är så lyckliga!

Vi bor kvar i vår lägenhet medan vi renoverar, eftersom det känns enklast så. Vi har många kompisar som har köpt hus där de bott medan de renoverar och det är något vi bestämt oss för att inte göra! Det har varit mycket gnäll och bråk för våra kompisar och de har alla sagt att om vi kan slippa undan den ansträngningen för familjens välmående så ska vi utan tvekan göra det. Vi gjorde det och vi rekommenderar alla er andra att göra detsamma.

Träning på hemmaplan!

Då detta hur har en stor trädgård och ett stort uthus så kommer vi kunna träna hemma! Jag tycker om i princip all slags träning och min partner gillar squash. Det betyder att han måste åka in till stan för just det, men all annan träning kan skötas hemifrån.

Vi ska inreda ett litet hemmagym i uthuset vilket kommer bli så fantastiskt bra! Vi har redan skivstång, vikter och en träningsbänk. Vi måste såklart köpa lite extra grejer såsom gymgolv, speglar och annat kul. Vi beställde även precis en chinsstång så vi kan göra pull ups på bästa sätt. Tidigare gjorde vi det i baksidan av en trappa vilket inte är optimalt! Kan rekommendera sajten https://www.chinsstång.se/ som listar de bästa stängerna, där fick vi iaf inspiration.

Detta huset är verkligen en dröm som har gått i uppfyllelse på så många olika plan och det är perfekt tajming för vår lilla familj!

Vi hörs!